About Me

About me

Twee passies: sport en schrijven. Uitkomst = Sportjournalistiek. Sinds mijn vijf jaar speel ik al voetbal in clubverband en elk jaar word ik verliefder op de sport. Sinds het idee om Sportjournalistiek te studeren ben ik nog veel andere sporten beginnen volgen en merkte ik dat ik gefascineerd ben door iedereen die fysieke inspanningen levert. Het schrijven was geen grote hobby, maar eerder een talent. In de lagere school kon ik al heel snel boeken lezen en in het middelbaar wonnen mijn teksten schoolprijzen. Zo won ik al een poëziewedstrijd in Gent en mocht ik deelnemen aan een gelijkaardige wedstrijd in Amsterdam. Tijdens mijn studies ben ik natuurlijk niet blijven stilzitten. Samen met twee vrienden maak ik wekelijks de podcast PUUR!, een podcast over de actualiteit, maar dan besproken alsof we op café zitten te leuteren.

Ik koos in mijn derde jaar voor het vak Print en Online, wat wilt zeggen dat ik me vooral toespits op artikels, reportages, achtergrond -en opiniestukken schrijven. Vanaf maart 2021 loop ik twaalf weken stage bij Sport/Voetbalmagazine om de geleerde kunsten in een professioneel kader uit te voeren

Ik heb trouwens nog een passie: muziek. Sinds begin 2020 schrijf ik muziekrecensies voor Dansende Beren een gerenommeerde muziekwebsite. Zelf begon ik op mijn achttien jaar met rappen onder de naam Robbish. Met mijn studies en de pandemie ligt dat nu wat stil, maar opgeven staat niet in mijn woordenboek, dus ik kom nog terug!

Geniet van de werken die ik hier online zet en als je me nodig hebt druk je logischerwijs op contact. 🙂