Nieuwe single Chuki Beats – “3am in Bxl” (feat. Yung Mavu en Geeeko)

Geplaatst op

Chuki Beats is een van de beste hiphop producers van ons klein landje. Een bedrijvige producer ook, de jonge artiest is constant bezig met nieuwe muziek. Deze week was bijvoorbeeld op YouTube te zien hoe hij samen met Average Rob een hiphopnummer in twee uur tijd from scratch maakte. Nu zijn de jonge raptalenten Yung Mavu en Geeeko de features in het nieuwe nummer “3am in Bxl”.

De drie jonge Belgen zijn ondertussen alom bekend in ons land. Chuki voor de heerlijke beats, Yung Mavu en Geeeko voor hun strakke lines en coole flows. In “3am in Bxl” is het enkel Chuki die de verwachtingen kan inlossen. De beat is zoals steeds perfect afgewerkt en klaar om lekker op te rappen. In plaats daarvan beginnen Yung Mavu en Geeeko op een vrij zeurende toon te zingen. Dat in combinatie met de overvloed aan autotune geeft een teleurstellend eindresultaat.

Misstapjes worden door elke artiest gemaakt en dus krijgen Yung Mavu en Geeeko hoogstwaarschijnlijk nog ontelbaar veel kansen om een beat van Chuki nog eens goed aan te pakken.

Facebook/Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *