Nieuwe single Drake – “Laugh Now Cry Later” feat. Lil Durk

Geplaatst op

Amerikaanse superster Drake brengt een nieuwe single uit. Drie maanden na zijn mixtape Dark Lane Demo Tapes is de rapper terug met “Laugh Now Cry Later”. De single met bijhorende videoclip biedt ook een feature van Lil Durk. Drake liet op Instagram ook weten dat het nieuwe nummer de lead single is van zijn komende album Certified Lover Boy.

Drizzy start in “Laugh Now Cry Later” direct met het refrein dat eerst redelijk droog lijkt. Na een paar keer luisteren, heb je het ritme vast en dan moet de beat nog komen. De zachte bas en de perfect geplaatste keys komen onverwachts boven water tijdens het refrein en vanaf dan is het ogen dicht en puur genieten. Als je de ogen toch openhoudt kan je genieten van een fantastische videoclip die meer lijkt op een reclamespot van Nike door de optredens van Odell Beckham Jr., Kevin Durant en Marshawn Lynch. De video is van fantastische kwaliteit en zit ook nog eens boordevol humor.

Met “Laugh Now Cry Later” kondigt Drake zijn album Certified Lover Boy aan. Hij liet weten dat het album voor 90% klaar is en nog deze zomer te beluisteren zal zijn. Wij kunnen alvast niet wachten!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *