Nieuwe single Freddie Konings – “Faded Cap”

Geplaatst op

De Belgische rapper Freddie Konings komt met nieuwe muziek naar buiten. Na zijn album ChosseloniĆ« brengt Konings nu een single uit: “Faded Cap”. De trotse Antwerpenaar kwam in de spotlights door zijn nummer “32 Barz” waarin hij keihard ging met ene Zwangere Guy. Meer nog: Zwangere Guy nodigde Freddie mee uit op zijn wintersessie bij het Nederlandse programma 101Barz. Zo weet nu ook heel Nederland waar Freddie Konings voor staat.

In “Faded Cap” doet Konings het iets rustiger aan. De zware bars en agressieve raps maken plaats voor een easy vibe met een kalm, maar catchy refrein. Dit neemt natuurlijk niet weg dat hij met zijn zware stem en snauwende toon nog steeds dreigend overkomt, wat niet in het minst te danken is aan de strakke beat van Chuki. De single bevat heel wat straattaal en kan voor sommigen misschien moeilijk te volgen zijn, maar dan raden we je aan gewoon te focussen op het totaalplaatje.

“Faded Cap” is geen absolute pottenbreker, maar Freddie Konings toont heel wat potentieel en is dus een Belgische naam om in de gaten te houden.

Facebook / Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *