Nieuwe single Machine Gun Kelly ft. blackbear – “my ex’s best friend”

Geplaatst op

Daar is Machine Gun Kelly opnieuw! Twee dagen na de release van “concert for aliens” brengt MGK nog een single uit met “my ex’s best friend”. Dit is al de derde single van zijn nakende rock/poppunkplaat Tickets To My Downfall. Met dat album wil hij poppunk terug trending maken en dat lijkt hem nog te lukken ook. Uit de drie laatste releases, waaronder ook de hit “Bloody Valentine“, leiden we af dat dit geen probeersel, maar een nieuwe, ronkende naam in het genre is.

Om de paar jaar komen MGK en blackbear samen om een nieuwe single te maken. Zo werkten ze al samen op nummers als “Shoot ‘Em Down” en “End of the Road”. Nu Machine Gun Kelly zich concentreert op rock en poppunk, zorgt blackbear voor een verfrissende en steengoede rapfeature. “my ex’s best friend” is geen headbanger zoals “Bloody Valentine” of “concert for aliens”. De Amerikaan pakt het iets rustiger aan, maar het punkgehalte blijft sterk aanwezig. Dat komt deels ook door de lyrics, die redelijk mainstream zijn in het genre.

“my ex’s best friend” is een rustiger rocknummer van Machine Gun Kelly. Hij laat ons smachten naar Tickets To My Downfall, dus laat maar komen, Kelly!

Facebook/Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *