Nieuwe single NF – Chasing_ (Demo) (feat. Mikayla Sippel)

Geplaatst op

Net voor de coronacrisis was NF een van de laatste artiesten die Ancienne Belgique mocht laten vollopen. De Amerikaanse rapper houdt geen blad voor de mond in zijn tracks en praat vaak over heel emotionele onderwerpen zoals het verlies van zijn moeder aan een overdosis of zijn eigen mentale problemen. Nathan Feuerstein staat er ook om bekend dat hij veel werk en tijd in zijn projecten steekt. Hij laat een jaar lang niets van zich horen om dan kleppers van albums als The Search en Perception met zijn fans te delen.

Vorige week postte NF een video op zijn social media waarin een voorproefje van een nummer te horen was. Als beschrijving schreef hij dat het lied waarschijnlijk nooit het licht zou zien, maar hij wou het toch eens laten horen. De fans vonden het prachtig. Zo ook Mikayla Sippel, die een cover maakte en die op haar Instagram deelde. NF hoorde de cover en was overtuigd. Eindproduct: Chasing_ (Demo) van NF, samen met een fan. Beide artiesten tonen hun zangtalent op deze track. Geen harde bars en agressieve klanken, maar een zachte piano met tedere stemmen.

Chasing_(Demo) is een fijne tussenstap voor NF, die er een sport van maakt om elk jaar een album uit te brengen. Mogen we nog hopen op een verrassing van de Amerikaan?

Facebook Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *